fbpx

Meer Resultaat voor ecommerce?

Digital Marketing simpel maken is ons doel

Simpele digitale marketing die werkt, zonder blah blah is ons doel. Met frisse ideeën. Elke dag helpen we klanten de digitale organisatie te activeren door gebruik te maken van Digital Meda. Van processen tot tech, van data tot conversational commerce, wij staan klaar om je bedrijf sneller te laten groeien. Maar nog slimmer is weten waar je nu staat in je digital maturity.

Met een Digital Marketing Audit heb je snel inzicht hoe dit werkt. Ontdekken hoe dit voor jou bedrijf kan werken?  Digital Marketing Audit

Waarom investeren in Digital Marketing?

De vraag is eigenlijk welke Nederlander heeft nog nooit iets besteld in een webshop? Het belang van e-commerce is voor iedere bedrijfstak essentieel. Ook als je niet direct iets verkoopt. De principes zijn universeel toepasbaar.

De voordelen van Digital Marketing?

Meetbaarheid: Digitaal is meetbaar. Vertoningen van een webpagina, kliks in een email, het aantal conversies op een advertentie en het aantal bestellingen van een product het allemaal meetbaar. Als dit goed is opgezet en ingericht in analyse systemen heb je snel een data voorsprong op je concurrent. Het geven van dit inzicht in bijv. Google Analytics is iets wat we voor veel bedrijven doen.

Kosten: Met digitale media ben je snel in staat en om tegen lage kosten je doelgroep te bereiken. We geven je graag advies hoe je dit slim kan doen met Google Ads, Google Display of Facebook.

Segmentatie & Targeting: Hoe beter weet wie je klant is, hoe beter je deze kan bereiken met digital media. Het verschilt per mediakanaal wat je van een klant weet en/of waarop je kunt targeten en segmenteren. Maar in veel gevallen kan het specifiek op de persoon (geanonimiseerd), zoals: bezoekers van je website, mensen met een specifieke interesse of een bepalende eigenschap zoals leeftijd of beroep. Hierdoor kun je gerichter communiceren en ben je relevanter voor de ontvanger.

Beschikbaarheid: Digital media werkt 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor je bedrijf.

Automatiseren: Digital Media is automatisering met slimme feeds die ervoor zorgen dat je tijd overhoudt voor zaken je klanten en niet aan het bedienen van allerlei systemen. Dit goed in slim inrichten doen we graag voor je.

Zoals je ziet zijn er veel voordelen van digital marketing ten opzichte van traditionele marketing. Genoeg reden om er werk van te maken!

Simpele Digital Marketing die werkt :

– Een open en eerlijke dialoog
– Uw doel = Ons doel. Wij zijn leverancier, maar ook je partner in eCommerce
– Gepassioneerde experts die voor je werken.
– Een duidelijke aanpak met heldere afspraken

 Meer weten hoe het werkt?

We komen graag langs voor een gesprek. In dit gesprek dagen we je uit met een inspirerende inzichten waarmee je nu al je bedrijf kan verbeteren!