fbpx

Think | Act | Orange | Energie.

Digital marketing met impact, dat is waar ThinkOrange voor staat. Al 10 jaar doen we we dit met energie, passie, nieuwsgierigheid en door slim doen bewijzen we dat het altijd beter kan. Alleen bereik je nooit de beste resultaten, door samen te werken met verschillende partijen of gekwalificeerde interim managers waarbij innovatie, expertise en slim zaken oplossen voorop staan. Met helder en transparant advies waarbij performance marketing de basis is van waar ThinkOrange in gelooft. Dit kan je zien als onze  “missie”.

Klanten van ThinkOrange hebben gemeen dat ze dat ze een succesvolle dienst of product hebben of in de markt willen zetten. En dat ze serieuze stappen willen zetten op het gebied van digital marketing en e-commerce.

Resultaat voorop. 

We werken graag aan digitale producten en diensten, maar helpen we je ook met het in de markt zetten ervan. Hierbij werken we graag met de beste interim managers en specialisten. Je kunt ons beschouwen als het slimme online marketing team dat je inzet om je merk en sales te laten groeien. Of het nu gaat om het opzetten of verbeteren van een ecommerce flow of om de implementatie. We staan voor het resultaat. 

Performance marketing of branding? 

Bij veel merken waar we werken zien we deze ‘spagaat’, die in werkelijkheid een fictie is. Merken ontstaan niet uit zichzelf maar worden gebouwd in de hoofden van consumenten. Dit nemen we als uitgangspunt, waarbij we Byron Sharp, Les Binet als uitgangspunt. Vooral Byron Sharp https://www.marketingscience.info/ zegt dat voor merken groei vrij vertaald 2 zaken nodig zijn: 

  1. Groei realiseer je door op penetratie te sturen, niet op loyaliteit
  2. Groei realiseer je door beter op te vallen, niet zozeer door onderscheidend vermogen.

Het gaat erom dat consumenten aan het merk  en product denken of het tegenkomen op het moment dat het relevant is. Dat is wat Byron Sharp ‘Saliency’ noemt. Met digital marketing kan je met je audiences en targeting prima aan Saliency werken zonder in te leveren op brand metrics zoals brand awareness. Reach is hierbij in digital vaak de onderschatte component door te hyper targeten.

ThinkOrange gebruikt veel vooruitstrevende tools bedenken en bouwen we je aan je digitale strategie. Hier kennen we het Google Marketing Platform en Facebook als geen ander om je digitale doelstellingen te halen zodat consumenten die weg naar je merk moeiteloos weten te vinden.

Het samenbrengen van (online) branding en performance is wat ons drijft zo bouwen we zo samen de relatie verder uit. Met een helder, slim verhaal en relevante boodschappen.  Dit start wat ons betreft ook met een goede analyse, meer weten over onze Digital Marketing audit? https://thinkorange.nl/fire-up/digital-marketing-audit/

Slimmer en met meer energie aan je ecommerce werken? Bel dan 030-2270077

Boeken en auteurs die zorgen voor inspiratie van ThinkOrange.

Les Binet
Auteurs waar we fan van zijn
Boeken waar we fan van zijn
Boeken waar we fan van zijn