fbpx

Fire up your business

Digitale Marketing campagnes voor Facebook en Google met impact? Het digitale marketing landschap wordt steeds gefragmenteerder. Data zit vaak in verschillende systemen, wat het vaak lastig maakt om heldere besluiten te nemen. De waarde Digital Marketing  ligt in data. Inzicht, analyse, data-interpretatie en rapportage zijn cruciaal voor het succes van je organisatie.  Een duidelijke strategie zorgt voor een duidelijk plan en goede onderbouwing bij de uitrol van advertising middelen. Campagnematig, of in de vorm van jaarplannen.

ThinkOrange vindt dat media voor je moet werken en jij niet voor Google en Facebook, hier slim mee omgaan noemen we fire up your business.  Voor prospects en klanten.  Onze kracht is het doorgronden van strategie, het merk en de doelgroep. Met deze kennis is het snel mogelijk winnende online communicatie en media strategie  te maken. Zonder blah, blah of ingewikkeld gedoe. En natuurlijk voeren we dit voor je uit.

Digital marketing met :

 1. Meer creativiteit

  Slim denken, slim doen. We kijken naar je doelgroep en ontwikkelen een slimme media strategie en tactiek. Waarin we uiteraard ook kijken naar wat je, je doelgroep wil vertellen.

 2. Betrokken klanten

  Een winnend concept leidt tot echt betrokken klanten. Nu is het starten van een dialoog met je klant via sociale media niet heel erg moeilijk. Een twitter account is tenslotte binnen 5 minuten geregeld. Dit is soms super effectief om snel een propositie in de markt te zetten of om feedback te krijgen. Maar als je kiest voor langdurig resultaat is het online en offline mix nodig. ThinkOrange helpt met het zoeken naar slimme en natuurlijke contactmomenten. Natuurlijk is er een instant effect met DMt’jes. Digital Marketing draait om meer dan korte termijnwinst.

 3. Meetbaar resultaat

  ThinkOrange kiest ervoor om samen te werken met de beste experts. Door deze samenwerking leveren wij je meer leads en loyalere klanten. Een keer gestart overvallen we je niet met dikke pakken slides, maar zorgen we dat je verder komt met jouw merk. Maar vooral dat het werk en dus meetbaar is.

  Bekijk onze Digital Marketing Audit als jouw bedrijf een boost wilt geven met Digital Marketing dit echt werkt:  Bekijk onze digital marketing audit